Kuvaa karppilan lihatuotteista



LINKIT:
Rotukarja-tuotemerkki

Suoramyyntiteurastamomme
 

 

KARPPILAN CHAROLAIS -PIHVILIHAA

Lähiruokaa Kangasalta. Charolaisliha on vähärasvaista ja mureaa. Ruokinnassa ei käytettä teollisia väkirehuja.
Suoramyyntilihamme on aina tuoreesta ruhosta leikattua ja pakattu vakuumiin. (ei kaasupakattua).

 Suoramyynti tapahtuu varausten perusteella. Toimituksia on noin 3-4 kk  välein. Varaukset ja tiedustelut

Hannu 045-6766509  WhatsApp:illa myös , sekä sähköposti lihatilaukset@karppila.fi

  •  

 

 

 Liha voidaan yksilöidä eläinkohtaisesti

  • Liha on tarkastuseläinlääkärin tarkastamaa teurastamolla.
  • Liha on paloiteltu valmiiksi sopiviin paloihin. Jauhelihan pakkauskoko 500gr, marinoimaton paistisuikale n. 500 gr, paistit n.1 kg. Tilauksesta myös isompia pakkauskokoja, (esim. juhliin kokonainen sisäpaisti).
  • Kaikki liha pakataan ilmatiiviiseen vakuumiin. Vakumointi mahdollistaa fileiden ja paistien raakakypsytyksen jääkaapissa 2 viikosta jopa pidempäänkin mikäli jääkaapin lämpötila on +0  C° 

 Hinnasto  sis.14% alv. 1.5.2025

. voimassa toistaiseksi)

  PIHVIPAKETIT

    MINIPAKETTI
  4 kg paistia + 6 kg jauhelihaa
   19,80€/kg

 

    PERUSPAKETTI
  5 kg paistia + 10 kg jauhelihaa
    18,50€/kg

 

    WOKKIPAKETTI
  5 kg suikalelihaa
    + 5 kg jauhelihaa
    19,80€/kg

   

Erikseen myytävät tuotteet

 

pak koko

Kg Hinta

Keittoliha (luutonen)

1-2 kg

17,30 €

Keittoliha (luinen)

1-2 kg

14,00 €

Sisäfile

n 1 kg

72,00 €

Ulkofile

n.1-1,5 kg

41,00 €

Jauheliha

500 g

17,00 €

Suikaleliha

n.500-600g

23,50 €

Paisti

n. 1 kg

27,00 €

OssoBuco

n. 1 kg

14,50 €

Suolaliha

n.450-550g

25,00 €

Entrecote

n. 1-1,5 kg

36,00 €

Jauheliha 10 kg satsi

10 kg

16,00 €

Burgerjauheliha

500 g

17,00 €

Kebab

500 g

19,50 €

Grilleri

360 g / 4 mak

7,00 €/pkt

Brisket

n.1-1,5 kg

29,00 €

Picanha

n.1-1,5 kg

23,00 €

Flank Steak

n.1-1,5 kg

32,00 €

Kypsä Nyhtönauta

n 1,5-2 kg

17,50 €

Burgerpihvit 'a 100 g pakaste

100 g

18,50 €

 

 


Emot vasikoineen hoitavat laiduntamalla Tohkalan maaseutumaisemaa. Vasikat saavat ensimmäiset 6 kk imeä emänsä maitoa ja opetella pikkuhiljaa laidunnurmen käyttäjäksi. Isommat eläimet ruokitaan kotoisilla nurmi- ja viljatuotteilla. Rypsipuristetta käytetään lisäämässä valkuaispitoisuutta rehussa. Ruokinnassa ei käytetä hormoni- eikä lääkelisiä.

 


Tilaa on isännöinyt Hannu Esanpoika vuodesta 1992 -lähtien.




  Yhteystiedot:
  Ponsantie 1311, 36340 Tohkala
  Hannu Karppila      045-676 6509
  
lihatilaukset@karppila.fi

Sivut